Jumala. Uskoako vai ei?

Tämä allaoleva kirjoitukseni on hetken tuotosta, ei välttämättä totta kenellekään. Kirjoitukseni ovat tarkoitettuja herättämään uusia ajatuksia.

Jumal-uskomukseni on uskomista tietoisuuden kasvuun tietämättömyydestä kaikkeuden alkuperästä, joka jokaisessa meissä on, riippumatta siitä, mitä ajatuksissamme ajattelemme.

Vaikken usko siihen jumalaan, jota eri uskontojen edustajat edustavat, heidän ottaessaan haltuunsa jumal-käsitteen kirkoissaan, vaikka itse ovatkin kuolevaisia, siis jumalattomia, tunnen syvää myötätuntoa kaikkia niitä kohtaan, joita nämä uskonnot harhauttavat, kuten myös harhauttajia itseään kohtaan, koska he eivät tunne omaa todellista uskoaan.

Myötätuntoni tekee minusta juuri jumalaa vastaavan, koska tuntiessamme varauksetonta myötätuntoa, tunnemme pyhyyttä, joka on laajempaa kuin kuolevaisen mielemme tai ajatuksemme.
Tämä tekee sisäisestä minästämme kuolemattoman ja tässä sisäisyydessämme olemme jumalkaltaisia, kaikkeuden peilejä. Olemme yhtyneet sielumme kautta universaalisuuteen.

Olemme 3-yhteys: Myötätunto, tietämättömyys ja luottamus. Ajatuksistamme alamme polun kohti pyhyyttä tietämättöminä, mutta luottavaisina ja myötätunnon syvyyksissä kohtaamme oman jumaluutemme, todellisen tietäjyyden itsemme, sielun ihmeemme. -Aamen, Anup.

One thought on “Jumala. Uskoako vai ei?

  1. Kiitos Anup näistä sinun ajatuksistasi ,jotka on herättäneet itselleni kysymyksiö, vastauksia ja oivaltamista aina en toki ymmärrä luen tekstisi uudelleen ja uudelleen jolloin tule tiedostamisen oivallus sismpääni. Uskoako jumalaan vai ei , sekin herättää ajatuksia olin vajaa kaksi vuotta sitten teholla vihanneksena jolloin minun ei olisi pitänyt selvitä. Tuolloin koin jumalan läsnäolon itsessäni tunnetta ei osaa kuvata kun heräsin tajuttomuudesta minulla oli rauhallinen ja levollinen olo tila että jotain tapahtui ,mutta mitä. Onhan niitä tilanteita tullut sen jälkeenkin kun elämä on koetellut kirkossa varsinkin harvoin kyllä tulee käytyä, olen ymmärtänyt omalla kasvun tielläni en ole jumala vaan jumala on minussa ja minusta korkeampi siinä en voi enkä halua olla ylivoimainen.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s